2 andelår (jeg tok to lår til oss fire), gnis inn med salt
og pepper, freses gylne i jerngryte. Poteter, løk, hele fedd med hvitløk, freses gylne
i fettet fra andefresingen. Legges i ildfast form, tilsett salt, pepper og timian og
legg andelårene øverst med skinnet opp. Settes i ovnen på 180
°C i 20-30 min. avhengig av
størrelse, oven og hvordan man vil ha dem
… (kjøtt er ikke min
sterke side, så ikke spør hvordan det gikk!)
Ta ut formen, fjern andestykkene, legg dem i folie.
Putt i og bland inn:
Cherrytomater
Epler
Svisker
Stek videre til alt er gjennomstekt og gyllent.
Stek litt traktkantarell (som mannen har plukket dagen før) og
server ved siden av (eller dropp det).
Lag rødvinssaus (jeg jukset, brukte ferdig, men blandet inn
litt ferskpresset appelsinjuice)
Voila!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar