onsdag 31. oktober 2012

Søtpotetform































2 middels store           Søtpoteter, skrelt og kuttet i terninger
2 stk                           Kyllingbryst i terninger
500 gr                         Chorizo i terninger
1 stk                           Løk i terninger
2 fedd                         Hvitløk, hakket
2 bx                            Hermetiske tomater, hakket (ikke kjøp ferdig hakket, mer smak i hele)
400 gr                         Kikerter
1 stk                           Rød paprika i terninger
1 ts                             Salt
1 liten bnt                   Timian
½ ts                            Allehånde
½ ts                            Spisskummin
2 ts                             Tomatpuree
                                   Rikelig med frisk hakket persille strøs over ved servering

Bland alle ingrediensene i en ildfast form med lokk. Sett i stekeovnen på ca 120 gr i 3 – 4 timer. Strø på persille og server med godt hjemmebakt brød.

Herlig høstmat!

*oppskriften kommer fra Svein Erik! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar